Crveno-beli pune kasu: Dvojac ofanzivaca donosi novac na "Marakanu"!

Autor:

Sport

09.05.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvene zvezde želi da smanji broj igrača u rosteru, svaki dinar koji se slije u kasu kluba je bitan, pa bi sudbina Erika Jirke i Marka Jevtovića trebalo bi da bude poznata tokom juna.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Krilni igrači su na pozajmici u Gornjiku i Apoelu, a prema klauzuli fiksirana je eventualna cena otkupa, prenosi "Hotsport".

Izjašnjavanje klubova se čeka, mada posle krize izazvane koronavirusom i pored dobrih učinaka igrača sve je moguće, naravno u zavisnosti od platežne moći klubova.

Slovak je pored dve asistencije i gola pokazao da poseduje brzinu, a brzo se adaptirao na uslove nakon selidbe iz Radničkog.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić i Erik Jirka

Sa druge posle mini priprema Jevtović je učestvovao u uspesima aktuelnog šampiona Kipra koji juri lidera na tabeli Anortozis. 

Nastavak je pod upitnikom, a odluka sledi narednih dana.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović

Šampionat Poljske se nastavlja 29. maja tako da će Erik Jirka imati vremena da "ubedi" poslodavce da ga za 700.000 evra otkupe od Crvene zvezde.

Jedna od opcija je da se tandem vrati u Crvenu zvezdu i da se stavi na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading