(VIDEO) UŽASNE SCENE IZ GRČKE: Reprezentacija igra, oni mlate sunarodnika!

Autor:

Sport

15.10.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pet dana fudbaleri Grčke su pobedili Gibraltar 4:0, u poslednjem kolu kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo, čime su osigurali drugo mesto na tabeli i baraž za Rusiju, a na tribinama su viđene brutalne scene.

RepublikaFoto: youtube.com/Hooligans TV 2
Našao spas u redarima

Stadion u Atini je bio krcat, navijači su došli da pruže podršku reprezentaciji, ali je ipak u jednom trenutku preovladao klupski animozitet.

Navijači Panatinaikosa i Olimpijakosa se ne podnose, što su potvrdili još jednom. Jedna pristalica Panatinaikosa u zelenom dresu je zalutao na tribinu gde su smešteni navijači kluba iz Pireja, a ovi kada su ga ugledali počeli su brutalno da ga biju i da mu skidaju dres.

Sve se to događalo dok je utakmica trajala, a nesretni navijač, iako pošteno pretučen, spasio se skokom preko tribina na atletsku stazu, gde su ga dočekali redari i odveli na sigurno. Kako je izgledalo, još se sve dobro i završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading