Mladi "biser" Partizana otkrio kako je završio u Monaku: Jedna utakmica promenila je sve

Autor: Glas Podrinja/Republika

Sport

07.05.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Partizana Strahinja Pavlović govorio o tome kako je došlo do transfera u Monako.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Mladi fudbaler će se na kraju sezone preseliti u Monte Karlo.

 - Bilo je interesovanja više klubova, ali je Monako bio najkonkretniji i najviše je želeo da me angažuje. Veliki klub je u meni video igrača koji im je važan, što predstavlja čast, a istovremeno sam srećan što ću nastupati za klub koji je poznat po opredeljenju ka mladim igračima i pružanju šanse u jakoj ligi.


 - Po potpisivanju ugovora, usledila je pozajmica šestomesečna u Partizan, ali sam dobio mentora, sa kojim sam u redovnom kontaktu. Imaju velika očekivanja od mene i prate rad, napredak. Radujem se izazovu i najveća želja mi je da igram, da napredujem kroz veliku minutažu. To je i prioritet pri izboru kluba - smatra Pavlović, a prenosi Glas Podrinja. 

Utakmica za koju smatra da ga je stavila u centar pažnje bila ona sa Crvenom zvezdom u velikom derbiju.

 - Mislim da je to bio derbi. Ako je kod nekoga postojala sumnja, verujem da sam je onda otklonio. Kod mene nije postojao strah. Verujem u sebe i to me nosi, tako da strah ne priznajem. Pružili su mi podršku stariji igrači od početka. Od malih nogu sam fudbal video kao svoj životni poziv, ali želje su jedno, važno je iskoristiti priliku da pokažete i da neko nije pogrešio što je verovao u vas i da vi imte šta je potrebno za veliku scenu. Uz derbi, mnogo su mi značile utakmice u Ligi Evrope - istakao je fudbaler "crno-belih".


Iznenadni prekid sezone ga, tvrdi, neće poremetiti.

 - Profesionalac sam i ne smemo da dozvolimo da nas bilo šta poremeti. Dobili smo program treninga u uslovima koje imamo, poštujem sve što je kondicioni trener zacrtao i dan organizujem u skladu sa tim obavezama. Nedostaju mi fudbal, utakmice, zajednički treninzi, ali ne nedostaje obaveza - rekao je mladi fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading