Španac se smatra kumom malih Katalonaca: Inijesta zvao decu rođenu zbog njega

Autor:

Sport

08.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj 6. maj 2009. godine pamtiće se kao jedna od najvećih pljački u istoriji evropskog fudbala. Čelsi je na pravdi boga pokraden na svom terenu protiv Barselone jer sudija Tom Hening Evrebe nije dosudio najmanje četiri penala za "plavce".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta

U finale Lige šampiona otišla je Barselona golom Andresa Inijeste u 90. minutu za 1:1. Ispostaviće se da je njegova bravura na Stamford bridžu pokrenula pravi bebi-bum u Kataloniji. 

Navodno je broj rođenih beba u Barseloni skočio 16 odsto. I to nije šala jer je Inijesta preko video-poziva komunicirao sa klincima kojima je praktično kum.

- Hej, da li ti je mama pokazala gol - pitao je Inijesta desetogodišnjeg Ignjasija Barija i dobio odgovor:"Naravno, ti si bio zvezda."

Andresov gol Čelsiju 2009. godine izazvao bebi-bum u Barseloni

Barijeva mama Andrea rekla je Inijesti da je saznala kako je ostala trudna malo posle njegovog gola u Londonu.

Drugi dečak koga je pozvao Andres takođe je rođen u januaru, 29. dana prvog meseca 2010. godine. Njegovo ime je Ðozep Enrik i njegovo začeće direktno je vezano za gol koji je Inijesta dao Čelsiju pomenute večeri. Otac Ðozep Salvat veliki je navijač Barse i te večeri je bio potpuno lud od sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading