Parni valjak poštuje sve propise države: Koronatest u Partizanu!

Autor:

Sport

07.05.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radujemo se fudbalu i povratku na teren posle dva meseca pauze, ističe za Srpski telegraf štoper Partizana Bojan Ostojić

RepublikaFoto: FK Partizan
Testiranje u Partizanu

"Parni valjak" je upalio motore i u sportskom centru Partizan-Teleoptik nastavio pripreme za završetak prekinute fudbalske sezone usled epidemije koronavirusa. Crno-beli ništa ne žele da prepuste slučaju, pa su tako testovima na KOVID-19 podvrgnuti svi fudbaleri, članovi stručnog štaba, ali i zaposleni u klubu. Uporedo s tim, lekarski tim viceprvaka Srbije sa doktorom Seadom Malićevićem na čelu utvrđivao je detaljnim medicinskim testovima zdravstveno stanje vitalnih organa prvotimaca velikana iz Humske.

Štoper četvorostrukog uzastopnog osvajača Kupa Srbije Bojan Ostojić (36) za naš list ističe koliko se raduje povratku na teren budući da je Partizan poslednji meč odigrao 14. marta protiv Voždovca (2:1).

- Ulazim polako u režim rada, a stručni štab će na osnovu rezultata testova fizičke spreme da odredi plan aktivnosti. Mnogo nam je nedostajao fudbal i radujemo se povratku na treninge posle dva meseca - rekao je veteran među crno-belima.

Doktor Malićević: Testovima smo merili zdravstveno stanje srca, pluća i jetre fudbalera

Doktor Malićević bio je zadužen za podrobne analize, kao što su stres EKG i test opterećenja fudbalera.

- Proveravamo da li je došlo do promena u radu srčanog mišića tokom pauze, a takođe smo u stanju mirovanja ispitivali i pluća i jetru igračima kako bismo utvrdili da su im ti vitalni organi zdravi - zaključio je klupski lekar Partizana.

Ruski general Černišov posetio Humsku

RepublikaFoto: FK Partizan

General-major Mihail Černišov, šef delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima koji pomažu Srbiji u borbi sa virusom korona, posetio je crno-bele sa zamenikom načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majorom Petrom Cvetkovićem. Visokom činovniku vojske Ruske Federacije generalni direktor Partizana Miloš Vazura i generalni sekretar Milorad Nikolić darovali su dres "parnog valjka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading