Francuzi u neverici: Potpisao ugovor, pa uhapšen jer je masturbirao na javnom mestu!

Autor:

Sport

06.05.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarne vesti stigle su iz Francuske. Jedan fudbaler u toj zemlji je u ponedeljak potpisao novi ugovor sa svojim klubom, da bi kasnije istog dana bio uhapšen zbog masturbacije na javnom mestu.

RepublikaFoto: youtube.com/ben aoumeur rabie
Farid el-Melali

Igra za francuski Anže i reprezentativac je Alžira, a u ponedeljak je potpisao novi ugovor s klubom. Produžio je vernost do juna 2023. godine. Međutim, 22-godišnji fudbaler je te iste večeri bio uhapšen.

Kako prenose francuski mediji, policija je ispitala El-Melalija, nakon što su ga njegove komšije prijavile zbog masturbacije na javnom mestu. Komšije su istakle da je to radio ispred zgrade.

- Nije targetirao nikoga i nije bio agresivan ni prema kome - rekla je advokatica fudbalera, ali time nije demantovala ono šta je El-Melali uradio.

Ipak, sam fudbaler nije priznao da je učinio ono zbog čega je bio ispitivan, tvrdeći da je mislio da je sam u dvorištu zgrade.

Tužilac je izjavio da je prošlog meseca bilo istih navoda protiv Alžirca, mada tom prilikom svedok nije bio u mogućnosti da ga identifikuje. Anže je objavio da će sačekati odluku suda pre nego što odluči kako će reagovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading