Korona odlučila: Nemanja Miletić je slobodan igrač

Autor:

Sport

05.05.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nešto više od sedam meseci saradnje, poljski prvoligaš Korona je odlučio da se rastane sa srpskim defanzivcem Nemanjom Miletićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Miletić

Lokalni mediji u Poljskoj pišu da je klub iz Kilcea i zvanično okončao ugovore Miletića i još četvorice fudbalera. Srpski levi bek je stigao u Kornou letos u samom finišu prelaznog roka i potpisao ugovor na godinu dana uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu sezonu ako obe strane budu zadovoljne.

Ipak, karijera u Poljskoj mu nije išla onako kako je priželjkivao jer je imao mnogo problema sa povredama. Zbog toga je odigrao samo dva meča za Koronu u poljskom šampionatu i još tri za B tim u četvrtoligaškom rangu.

“Dogovorili smo sve detalje o rastanku. Miletić svakako ne bi mogao da pomogne timu u nastavku sezone jer mora na operaciju kolena”, rekao je Koronin predsednik Kšištof Zajac.

Miletić će tako posle oporavka od povrede kolena biti u situaciji da bira npovi klub kao slobodan igrač. Srpski defanzivac ima 28 godina, a u Partizanu je proveo tri sezone i za to vreme 97 utakmica u svim takmičenjima. Pre Partizana je igrao za Javor, Mačvu, Radnički Klupci i Sopot, a ponikao je u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading