"Svoju šansu zaslužujemo i mi i Šefild i Liverpul"

Autor:

Sport

04.05.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Noriča Danijel Farke rekao je da je njegova želja da se sezona nastavi, ali insistira na tome da to može da bude samo onada kada se zbog fudbala ne bude rizikovao nijedan život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri i navijači Noriča

- Generalno, moj stav je da moramo da pokušamo sve što možemo da igramo i završimo sezonu. Ali, ako možemo da spasimo čak i samo jedan život tako što nećemo igrati, onda ne treba da igramo - rekao je Danijel Farke za Skaj Sport.

Menadžer Noriča je jasan, u poređenju sa svim drugim fudbal i novac su nevažni:

- Sav novac, svo dobro raspoloženje, sve što bi bilo fer - sve je to nevažno kada se uporedi sa životom. Ako bi završetak sezone rizikovao samo jedan ljudski život, ne bi trebalo da igramo. Mnogo je razloga da damo sve od sebe da završimo ono što smo počeli i treba da završimo, ali samo ako to ne znači rizik po zdravlje bilo kog pojedinca.

Farke ima stav i po pitanju dodeljivanja titule ukoliko se sezona ne završi na terenu:

- Kada razmišljam o Liverpulu, mislim da smo svi stekli isti osećaj ove sezone, a to je da su za svoj sjajan rad zaslužili da imaju šansu da osvoje titulu. Ali i tim kao što je Šefild junajted zaslužuje šansu da se bori za Evropu jer su i oni imali sjajnu sezonu. A mi, i mi zaslužujemo da radimo i pokušamo da nađemo svoje malo čudo koje bi značilo da smo ostali u ligi. Zaslužujemo to, a zaslužujemo da zgrabimo i šansu koju imamo u FA Kupu - zaključio je Farke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading