Legenda Bajerna udarila na Liroja Sanea: On samo ponekad bljesne, niko nije lud da ga plati 100 miliona!

Autor:

Sport

04.05.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Jup Hajnkes smatra da Liroj Sane tek treba da postane vrhunski igrač i da nije realno da minhenski Bajern za njega plati Mančester sitiju 100 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liroj Sane

Do ozbiljne povrede kolena u avgustu prošle godine, 24-godišnji Sane povezivan je sa prelaskom u minhenski Bajern. Bavarci su i dalje zainteresovani za njega.

- Bio je u dobroj formi pre nego što se teško povredio, ali po mom mišljenju, još nije napravio proboj koji bi ga učinio apsolutno vrhunskim igračem. Mislim da je on trenutno na raskrsnici – hoće li nastaviti vredno da radi na sebi ili će nastaviti da bude jedino neverovatan talenat? - pita se Jup Hajnkes, koji je sa Bajernom osvojio četiri titule prvaka Nemačke i jednu Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jup Hajnkes

Pre trenutne situacije, Bajern je i dalje navodno bio spreman da izdvoji 100 miliona evra.


- Sane mora da bude spreman za veliki iskorak jer nema mnogo koristi u tome da talenat ponekad bljesne. Mogu iskreno da vam kažem da ta cena nije opravdana - dodaje legendarni 74-godišnji Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading