"U Interu su me ponižavali"

Autor:

Sport

03.05.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Portugalac Luis Figo u razgovoru putem Instagrama sa Fabiom Kanavarom je evocirao uspomene na bogatu karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Figo

Neizostavno je bilo da se priseti 2000. godine i momenta koji ga je obeležio – prelazak iz Barselone u Real Madrid.

- Bila je to važna, ali teška odluka. Napustio sam grad koji mi je dao mnogo i u kom sam se osećao sjajno. Ali kada se ne osećate kao da ste prepoznati zbog onoga što radite i imate ponudu drugog kluba, onda razmislite o promeni - rekao je Figo.

Posebno interesantno bilo je kada se osvrnuo na kraj karijere i dane u Interu. Na klupi "nero-azura" sedeo je Roberto Mančini, čije ime Figo nije želeo ni da izgovori.

- Iskustvo u Interu je na početku bilo prelepo, ali ne i na kraju. Imao sam nekakav negativan osećaj na ljudskom nivou. On je jedan od ljudi koji me je najviše ponižavao u karijeri - istakao je Portugalac.

Zatim je pojasnio šta ga je najviše pogodilo, iako se znalo da je bio u lošim odnosima sa trenerom.

- Patio sam. Prošao sam neke situacije koje ne bi trebalo sa 34 ili 35 godina. NIje stvar u tome što sam igrao manje, jer sam bio u godinama u kojima si svestan da to može da ti se desi. Ali da se zagrevaš 85 minuta, a da onda odigraš tri… To nije normalno. Bilo je tu nepoštovanja, rekao bih i vaspitanja. Moraš naravno da budeš profesionalac i da sve prihvatiš, ali odnos posle toga ne može da bude isti - ispričao je Figo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading