Lacio izabrao trenera za trofeje i Ligu šampiona!

Autor:

Sport

02.05.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle su četiri godine otkako je Simone Inzagi seo na klupu Lacija. I bile su to četiri odlične godine za "nebeskoplave". Ekipa je rasla iz sezone u sezonu i to na pravi, ispravni fudbalski način: uz zajednički rad, uigravanje, upoznavanje, a bez potrošenih stotina miliona evra na pojačanja. Sve je to Italijan napravio sa „svoje dve ruke“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lacija

Dok se čeka nastavak prekinutog prvenstva i dok Lacio čeka nastavak borbe za titulu prvaka Italije, Simeoneu Inzagiju je na sto stigla nagrada za rad i trud: 

Lacio mu je ponudio novi, trogodišnji ugovor!

Važeći ugovor ističe treneru Lacija u junu sledeće godine. Novi bi važio do 2023. dok bi Inzagi po njemu dobio i lepu povišicu: plata bi mu bila 2.500.000 evra po godini.

Imao bi i brojne bonuse, koji bi bili, pre svega, vezani za trofeje. A, Lacio je ozbiljan kandidat za sve domaće pehare u poslednje tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simone Inzagi

Očekuju Italijani da Simone bez mnogo kolebanja kaže „da“, jer će dobiti jači ugovor za skoro pola miliona evra više nego do sada, a na jesen ga čeka i novi izazov, da vodi Lacio u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Alberto i Simone Inzagi

Rođen u Pjaćenci, Simone Inzagi je u Rim, odnosno u Lacio, došao 1999. godine i od tada je stanovnik glavnog grada Italije i deo "nebeskoplavih", uz dva kratka igračka izleta u Sampdoriju i Atalantu na jednogodišnje pozajmice.

Trenersku karijeru počeo je 2010. u mlađim kategorijama Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading