Marko Pantelić: Čast je donirati krvnu plazmu, pozivam ljude koji su u mogućnosti da pomognu!

Autor:

Sport

02.05.2020

09:20 >> 09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić gostovao je u Jutarnjem programu na TV Prva.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

VELIKO PRIZNANJE NAVIJAČA AJAKSA:

- Izabran sam u idealnih 11 Ajaksa, to je stvarno jedna ogromna čast i privilegija. Sama nominacija da se nađeš tu je čudo. Da pobediš glasovima navijača dobija totalno drugu dimenziju. To je priznanje koje ne možeš da kupiš, to je nešto što ostvariš na tom pravougaoniku, ne samo igračkim, već i ljudskim kvalitetima. Mnogo faktora mora da se poklopi. Pogotovu kad dođe jedan igrač iz Srbije. Ogromnu zahvalnost dugujem navijačima Ajaksa. Oni će zauvek biti u mom srcu - rekao je Marko Pantelić.

DONIRANJE KRVNE PLAZME

- Za mene je to obaveza, čast, ja to tako smatram. Da mogu da pomognem nekome ko je bolestan i da olakšam medicinskim herojima, ne znam dali će svi građani naše zemlje ikada moći da se zahvale našim medicinskim radnicima - istakao je potpredsednik FSS.

- Apelujem na sve oni koji su završili sa koronavirusom, da se jave kako bi kao i ja donirali krvnu plazmu kako bi pomogli nekome drugom - jasan je nekadašnji proslavljeni fudbaler.

O FUDBALU U SRBIJI

- Većina ekipa počinje treninge u ponedeljak, iako ima nekih koji su krenuli i ranije. Fudbal će se igrati, nije tema dali će se igrati deset dana ranije ili kasnije. Igračima treba da bude u glavi samo priprema za nastavak sezone. O nastavku i sistemu takmičenja u Srbiji moramo da odlučimo do 25. maja kako je UEFA naredila - zaključio je 41-godišnji bivši napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading