Ovakav odgovor niko nije očekivao: Matić otkrio koji mu saigrač najviše nedostaje!

Autor:

Sport

01.05.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kratkoj izjavi za klupski sajt Nemanja Matić rekao je ko mu od saigrača iz Mančester junajteda najviše nedostaje tokom pauze.

Nemanja Matić

Odgovor je dosta neobičan jer se nikada nije isticalo da su Matić i Aksel Tuanzebe bliski, ali srpski reprezentativac ima i objašnjenje:

 

Matić je rekao da mu "nedostaje sve vezano za fudbal", a posebno šale koje razemnjuje sa Tuanzebeom:

- Ko mi najviše nedostaje od saigrača? Aleks! Volim da pričam sa njim, uvek jedan drugog napadamo, naravno u dobrom, smešnom smislu. I svi vole kada smo zajedno u svlačionici, samo čekaju šta će sledeće da se dogodi - rekao je Matić.

- Imam dobre odnose sa svima. Naravno, sa igračima koji su mojih godina imam drugačije teme i bolje se razumemo. Iskreno, sve ih volim. Volim da se šalim sa Markusom Rašfordom i Džesijem Lingardom, ali bolje se razumem sa Matom, De Heom, zbog godina koje imamo bolje razumem njih nego Mejsona Grinvuda, među nama je razlika od 10 godina.

Matić je dodao i da igrači komuniciraju preko grupe na WhatsApp aplikaciji, ali i prko grupnih poziva na Zumu, a da najzabavnije šale (koje nije želeo da prepriča) u grupu svakodnevno šalje Dan Džejms.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading