Poziv za vezistu Barse: Ako želiš da promeniš sredinu, mi smo ti opcija

Autor:

Sport

30.04.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić dobio je poziv da se pridruži Viljarealu.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanrakitic
Ivan Rakitić

Vezista Barselone verovatno napušta stadion Kamp Nou ovog leta jer je u toku aktuelne sezone bio u drugim planovima, a čini se kako je Viljareal jedna od opcija za nastavak karijere.

Rakitić je do sada, prema pisanju inostranih medija, bio sfera interesovanja Napolija, Mančester junajteda, Sevilje, a sada se pojavila i Žuta podmornica čiji predsednik je javno kazao kako mu se Ivan sviđa kao igrač.

 - Sviđa mi se kao fudbaler. Ako želi da dođe u Viljareal, mi smo otvoreni za tu opciju - kazao je predsednik Fernando Roig.

Ipak, teško je očekivati da će igrač kalibra Rakitića na kraju pristati na ovaj poziv, obzirom da će ovog leta sigurno imati daleko atraktivnije ponude.

Hrvatski vezista je član Barselone od 2014. godine. Godinama je bio nezamenjiv član prve postave ali ove sezone se to promenilo. U La Ligi je upisao 21 utakmicu ali većinom je ulazio s klupe za rezerve.

On je pre Barse bio igrač Bazela, Šalkea i Sevilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading