Tadić i društvo ponovo na terenu!

Autor:

Sport

29.04.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa završili su sezonu u Holandiji na prvom mestu i tako, iako ostali bez titule, dobili mesto u Ligi šampiona naredne sezone nakon što je proglašen kraj Eredivizije. Sada je vreme da se vrate treninzima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Vlasti u Holandiji su dozvolile otvaranje sportskih objekata, što je amsterdamski klub iskoristio za povratak na teren. Za početak, u trenažni proces vratilo se 12 fudbalera, koji su podeljeni u četiri grupe od po tri igrača. Grupe rade u dva termina, kako bi na obe polovine terena bila po trojica.

Mađu fudbalerima koji su konačno “osetili“ teren bili su i Dušan Tadić, Dejli Blind, Doni van de Bek i Kvinsi Promes. Sutra se u De Toekomstu, sportskom kompleksu Ajaksa, očekuje druga grupa igrača, a pristup treningu će biti isti.

Na ovaj način, Amsterdamersi će pokušati da se vrate starim navikama i ostanu spremni za novu sezonu koja bi mogla da se očekuje najranije početkom septembra.

Podsetimo, Ajaks će kao prvoplasirani igrati grupnu fazu Lige šampiona, dok AZ Alkmar mora u kvalifikacije. Takođe, neće biti ispadanje iz lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading