"Zvezda je ostvarenje snova, "Delije" nisu najbolji navijači pred kojima sam igrao"!

Autor:

Sport

28.04.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Jevtović u Crvenoj zvezdi nije uspeo da se izbori za dovoljan broj minuta, te je brzo napustio Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prethodne zime otisnuo se put Kipra, gde sada brani boje Apoela, ali je uprkos svemu, srećan što je bio deo crveno-bele porodice.

- San svakog fudbalera u Srbiji je da nosi dres Zvezde ili Partizana. Navijač sam Zvezde, tako da sam ispunio svoj san. Sada sam srećan na Kipru, gde je jako lepo. Ima dosta dobrih restorana i često mi dolazi porodica - rekao je Milan Jevtović.

Njegovo mišljenje je da su navijači Antalije, u kojoj je igrao pre dolaska u Zvezdu, najbolji pred kojima je igrao.

- Svi klubovi imaju navijače koji su jako dobri i oni čine da igrači budu još bolji na terenu. Najbolje pristalice ima Antalija. To je bilo nešto neverovatno. Zaista su bili neverovatni i nikada neću da ih zaboravim - istakao je 26-godišnji krilni igrač.

RepublikaFoto: Starsport
24 utakmice - 6 golova u redovima crveno-belih

Tamo je igrao sa nekim svetski poznatim igračima, a najveći utisak ostavio je bivši as Barselone i Intera, slavni Kamerunac Samjuel Eto.

- Naučio sam mnogo iz celog iskustva, kao igrač i osoba. Mnogo toga dobrog naučio sam od Samuela Etoa, Joana Đurua, Jekte Kurtulusa, Emrea Gurala. Najviše vremena proveo sam sa Ferhatom Kaplanom i Sakibom, takođe i sa Ajtadžom. Oni su mi bili kao braća. Pomagali su mi sa svim stvarima, čak se i danas redovno čujemo - zaključio je fudbaler šampiona Srbije koji je na pozajmici u redovima kiparskog velikana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading