(FOTO) Američka golmanka 50 dana krila da se porodila!

Autor:

Sport

29.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Houp Solo (38), jedna od najboljih golmanki svih vremena, rodila je pre skoro dva meseca blizance, a da za to niko nije znao. Naime, ona i njen suprug Džeremi Stivens (40), bivša zvezda američkog fudbala, postali su 4. marta roditelji dečaka Viktorija Džiginsa i devojčice Lozen Orijane Džudit i tu informaciju obelodanili tek sada na društvenoj mreži Instagram.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Usred pandemije preživela i prećutala dramu.. Houp Solo

- Šta radimo u doba karantina? Evo, pogledajte, mi smo i te kako zauzeti - rekla je Houp Solo u uključenju uživo na popularnoj društvenoj mreži i pokazala svoje bebe prvi put.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vittorio Genghis Stevens Lozen Orianna Judith Stevens 3/4/2020

A post shared by Hope Solo (@hopesolo) on Apr 23, 2020 at 2:34pm PDT

 

Ultrapopularna sportistkinja u Severnoj Americi, koja je za SAD od 2000. do 2016. godine, kada je okončala blistavu karijeru, upisala čak 202 nastupa, objasnila je zbog čega je krila skoro dva meseca lepe vesti od javnosti.

- Suprug i ja smo izludeli od panike jer su nam sin i ćerka rođeni u jeku pandemije koronavirusa. Bebe su morale čak da budu na odeljenju intenzivne nege i protekla dva meseca su bila jako stresna za nas, prošli smo kroz pravi pakao neizveznosti. Zahvalni smo do neba lekarima i medicinskim sestrama što su nam sačuvali naslednike žive i zdrave - istakla je Houp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading