ARSENAL ZABRANJENA REČ U ZVEZDI Milojević: U ovom trenutku mislimo samo na Mačvu

Autor:

Sport

13.10.2017

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da njegovi igrači moraju da misle samo na duel sa Mačvom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milojević misli samo na Mačvu

Crvena zvezda će u subotu na svom terenu u 13. kolu Superlige Srbije dočekati ekipu Mačve. Crveno-beli će u četvrtak igrati na svom terenu igrati protiv Arsenala u 3. kolu Lige Evrope.

- Moramo da budemo realni iako znam da je Arsenal najveći događaj za zvezdašku javnost i ceo region. Ne želim da pričam o toj utakmici jer je tek u četvrtak. Moji igrači su svesni, moraju da budu, da je u ovom trenutku tema samo Mačva i, verujte mi, samo o tome razmišljamo - rekao je Milojević i pozvao je navijače da u što većem broju podrže ekipu na duelu sa Mačvom.

 - Mačva je dominantno prošle godine završila takmičenje u drugoj ligi i posle mnogo godina se vratila u krem srpskog fudbala. Imaju sjajne igrače i veliki motiv da igraju što bolje - kazao je Milojević.

Zvezda ne može da računa na Abrahama Frimponga, Rikardinja i Branka Jovičića.

 - Potreban nam je svaki igrač. Probaćemo da dajemo šansu i omladincima. Treba i zaslužuju tako nešto - rekao je Milojević i dodao: 

 - Bio bih najsrećniji kada bismo pobeđivali sve utakmice do kraja. Protiv Napretka smo dali sve od sebe, momci su se borili, imali šanse. Na nekim drugim utakmicama smo imali sreću. To je fudbal, idete dalje i ne razmišljate puno o tome. Veoma mi je bitan odnos prema igri, tu sam zadovoljan. Neko je u formi, neko ne, zato i postoje rotacije. Igramo i prvenstvo koje nam mnogo znači, ništa manje važniji kup i Ligu Evropa. Pravili smo takav sastav da na sve igrače mogu da računam. Uvek se opredelim za najbolji mogući sastav i ne bih rekao da li je kombinovan ili ne. Puno faktora utiče na igru.

Trener Zvezde je govorio i o svojih 100 dana u klubu.

 - Uvek može i trudim se da svakog dana budem bolji, svi moramo, to je jedini pravi put kod sportista. Neki put uspeva, neki ne. Igrači su ministri u mojoj vladi i oni moraju da budu bolji - rekao je Milojević.

Meče između Crvene zvezde i Mačve biće odigran u subotu od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading