(FOTO) Srpski telegraf uhvatio Jovića na delu: Može li bahatije? U papučama platio 18.700 za kazne!

Autor:

Sport

23.04.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moralno posrnuće ili pak mladalačka nezrelost, Luka Jović (22) ne prestaje da pravi probleme tokom pandemije koronavirusa. Mladi napadač Real Madrida i srpske reprezentacije ponovo je u centru pažnje, ali ovog puta ne zbog kršenja pravila o karantinu ili policijskog časa, već zbog bahatog parkiranja.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Luka Jović plaća kaznu za parkiranje

Naime, na njegov sportski model mercedesa AMGGT63S4MATIC na Južnom bulevaru stavljena je lisica, koja onemogućava pomeranje vozila dok se ne plati kazna, pošto se ponovo oglušio o pravila parkiranja. Sve to možete videti na fotografijama koje nam je poslao čitalac Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Luksuzni auto Luke Jovića

PRAVI PROBLEME

Otkad se vratio u Beograd, Joviću su građani skretali pažnju da bahato parkira, ali se mladi fudbaler očigledno nije obazirao na to. On je, prema saznanjima našeg lista, sakupio čak 11 naloga za plaćanje kazne u ukupnom iznosu od 18.700 dinara. Bivši igrač Crvene zvezde i Ajntrahta iz Frankfurta je to platio bez ikakvog problema s obzirom na platu od 6.000.000 evra godišnje u "kraljevskom klubu".

On se pojavio u "Parking servisu" krajnje ležerno obučen. Kao da je došao pravo iz dnevne sobe ili da je krenuo na plažu, noseći samo papuče, što dovoljno potvrđuje koliko se potresao zbog kazni koje je platio. Međutim, ostaje pitanje da li će naučiti lekciju i shvatiti koliki problem pravi sugrađanima nesmotrenim ponašanjem i da ti čak i naizgled bezazleni prekršaji i te kako utiču na njegov status u ovoj zemlji i nacionalnom timu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Može li bahatije?

ČEKA DRUGO DETE

Podsetimo, Luka je prošlog meseca bio na naslovnim stranama skoro svih srpskih i španskih medija pošto je na volšeban način napustio Španiju usred pandemije i doputovao u Beograd kako bi bio sa devojkom Sofijom Milošević, u koju je, bez sumnje, zaljubljen do ušiju. I dok je javnost licitirala koliko će biti kažnjen zbog toga, hoće li ići u zatvor i da li će ga se Real rešiti, Jović i njegova devojka su saopštili da će uskoro postati roditelji.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Luka Jović i Sofija Milošević

Ako ga prvo dete iz emotivne veze sa Anđelom Manitašević nije primirilo, nadamo se da će to biti slučaj kada drugi put postane otac. I da će se konačno spustiti na zemlju, te da ćemo ubuduće isključivo pričati o njegovim potezima na fudbalskom terenu, a ne o kršenju pravila i zakona.

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su da stupe u kontakt s Lukom Jovićem, ali on do zaključenja broja nije bio dostupan za komentar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

23.04.2020 20:45

Nije on za reprezentaciju. Lepo mu se zahvaliti i više ga ne spominjati.

kiza41

24.04.2020 05:35

Nije on kriv, već oni koji ga adekvatno ne sankcionišu. To ne bi mogao da radi u Španiji.