Mane napušta Liverpul zbog Klopa?

Autor:

Sport

22.04.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadio Mane se često ovih dana pominje kao eventualno pojačanje Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane

Real je jedini klub zbog koga bi on napustio Liverpul, jasno je to signalizirao, a cena bi bila oko 140 miliona evra, što bi u uslovima pada cena fudbalera verovatno bio najveći transfer leta.

Ipak, Mane želi žarko da ode iz Liverpula. Njegov prvi sukob sa Klopom bio je nakon što se sporečkao sa Salahom, Nemac ih je zvao posebno u svlačionicu, a Mane je verovao da je trener izgladio stvari tako što je podelio krivicu, iako je većina tima smatrala da je uzrok Salahov sebičluk.


Ali, kap koja je prelila čašu bila je trka za "Zlatnu loptu".

Mane je verovao da ima šansu da postane prvi i jedini Afrikanac posle Žorža Vee koji je bio najbolji igrač sveta. Na kraju nije bio ni blizu, ali je ljut jer je Klop sve vreme podržavao Van Dajka.

Nemac smatra da je Mesi najbolji na svetu, ali da je Van Dajk imao najbolju sezonu ikada od svih defanzivaca i da je zaslužio titulu.


Mane misli drugačije, da je neopravdano u drugom planu, da ne dobija dovoljno priznanja u klubu, za razliku od navijača koji ga obožavaju.

Senegalac je bio vicešampion Afrike sa reprezentacijom, pored evropske titule sa Liverpulom, ali nije se proslavio dao je jedan gol na takmičenju. Ove jeseni je bolje igrao od Van Dajka u to nema nikakve sumnje, jer Holanđanin je delovao slabije, iako Liverpul dominira u ligi, odbrana je bila slabiji deo tima. Mane je dao 14 golova, samo dva manje od Salaha, ali je imao i 7 asistencija, isto koliko i Firmino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading