Problemi u Fulamu: Mitrović i saigrači dobili neočekivano pojačanje!

Autor:

Sport

20.04.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama, Skot Parker, otkrio je da period izolacije usled pandemije koronavirusa najteže pada inostranim fudbalerima, pa je londonski klub iz tog razloga angažovao psihologa kako bi pomogao igračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović u duelu sa igračima Bornmuta

Prema rečima stratega tima iz prestonice Velike Britanije psiholog pomaže fudbalerima da što bezbolnije i sa što manje posledica prođu kroz ovaj osetljiv period...

- Zaista je veoma teško, imamo psihologa koji je u kontaktu sa igračima. Iako je situacija zastrašujuća za većinu igrača, najteže je ipak mladim fudbalerima i strancima. Radimo na tome da svakodnevno psihološki budu u komfornoj zoni, ali ne krijem da je zaista teško. Situacija je osetljiva, a moji saradnici i ja smo potpuno svesni toga - rekao je Skot Parker i dodao:

– Većina njih izlazi da vežba, ali neki igrači ne žele jer su uplašeni. Ali za sve smo obezbedili uslove da mogu da vežbaju i u svojim domovima - zaključio je 39-godišnji stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading