Nemci spremni za prodaju Filipa Kostića, poznata i cena!

Autor:

Sport

20.04.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Frankfurtu konstantno ističu da bi želeli da Filip Kostić ostane u klubu, ali najnovije izjave Fredija Bobića očigledno najavljuju da bi nešto moglo da se desi ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Sportski direktor Ajntrahta nije želeo da potvrdi da će odlično srpsko krilo ostati u klubu.

- Ne, ne mogu da kažem 100 posto, jer ne znam kako stvari idu u drugim zemljama. Da li će se lige svuda završiti ili kao u Belgiji prerano prekinuti. Dobri igrači će uvek imati svoje mesto na tržištu, čak i u teškim vremenima, a Filip je izvanredan igrač. Starost više nije bitna. Ili si dobar ili nisi. Svi bismo bili srećni ako bi Filip ostao sa nama - rekao je Fredi Bobić.

80 utakmica - 21 pogodak u redovima nemačkih "orlova"

Dakle, sve je otvoreno...

- Niko ne može da predvidi šta će se dešavati na transfer tržištu i da li su veliki klubovi likvidni. Da li će se igrati Liga šampiona? Koliki su gubici i prihodi. Niko zaista to ne može da zna. Stoga nema smisla razgovarati o mogućim odlascima - zaključio je čelnik bundesligaša.

Za reprezentativca Srbije određena je cena od 40.000.000 evra i nemaju nameru, ali ni razloga da odstupaju od te cifre s obzirom da Filip Kostić ima ugovor do 2023. godine, bez izlazne klauzule u njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading