Matiću propao transfer zbog Hrvata!

Autor:

Sport

20.04.2020

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letos su na San Siru spremali prelazni rok koji je trebalo da "rosonere" vrati u Ligu šampiona. Na kraju još jedno razočaranje i definitivna spoznaja da se Milan zaleteo kad je uopšte razmišljao o Nemanji Matiću. Prema poslednjim informacijama iz Italije, crveno-crni su i definitivno shvatili da od toga nema ništa.

Nemanja Matić

U javnosti se doduše plasiraju informacije da su finansijski zahtevi 31-godišnjeg veziste bili previsoki za Milan što delom možda i jeste tačno kad su "rosoneri" za dve prethodne sezone na pojačanja potrošili oko 290.000.000 evra, a zauzvrat dobili – ništa.

Međutim, ima i drugih razloga. Jedan je svakako odlazak Zvonimira Bobana, koji je bio najglasniji zagovornik dovođenja Nemanje Matića.

A glavni je naravno taj što je Matić posle povreda Pola Pogbe i Skota Mektominija uspeo da ubedi klub ne samo da je i dalje igrač za Mančester junajted već i da mu produže ugovor i za sledeću sezonu.

Zvonimir Boban

Tu već Milan nije imao šta da traži, a izvršni direktor Ivan Gazidis je u dogovoru sa Ralfom Rangnikom i definitivno promenio poslovnu politiku kluba i okrenuo se ka mladim i talentovanim igračima koje će moći da preproda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading