Lampard našao napadača u Nemačkoj

Autor:

Sport

19.04.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je Frank Lampard našao rešenje za napad u Nemačkoj. Naime, prema informacijama engleskih listova, na meti je jedan od najtalentovanijih špiceva Bundeslige, zvezda mlade reprezentacije Luka Valdšmit.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Ovaj napadač Frajburga je debitovao i za "Elf", dao je pet golova u Bundesligi, ali je dva meseca propustio zbog povrede kolena.

Igrao je odlično prošlog leta na EP za mlade, kada su ga Čelsijevi skauti prvi put spazili.


Biće mesta u ofanzivi "Plavaca", Bačuaji i Vilijan odlaze sigurno i Žiru je na izlaznim vratima, kao i Pedro. Lamps nastavlja da podmlađuje tim, uz Tejmija Abrahama, Pulišić, Maunt, Ridiger, Kovačić, Hadson-Odoi će biti osnova, možda stigne Nojer umesto Kepe, a Čelsi će se lišiti jednog od dva beka, Markosa Alonsa ili Emersona Palmijerija.

Tu su naravno i Zuma, Loftus-Čik, želja je i Kutinjo, a što se tiče levog beka Čilvel je preskup, jeftinija varijanta je Aleks Teleš iz Portoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading