Toti: Neću kročiti u klub dok je on tamo!

Autor:

Sport

18.04.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Rome Farnačesko Toti izjavio je da neće kročiti ni u trening centar kluba sve dok je Džim Palota predsednik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Rima

Toti se penzionisao 2017. godine, a u Romi je igrao od svoje 13. godine. Odluku da okonča igračku karijeru doneo je pošto mu klub nije ponudio novi ugovor.

- Nisam želeo da prestanem da igram. Bio sam u dobroj formi. Na kraju nisam želeo da upropastim sve što sam uradio u Romi, bolje je bilo da se penzionišem nego da odem u drugi klub. Svemu mora da dođe kraj, ali problem je bio što su mi rekli da će odluka da bude moja, a onda je ispalo drugačije. Bio sam ljut, jer sam bio spreman sve da dam za Romu- rekao je Toti.

Princ Rima je istakao da ne želi ništa da ima sa klubom sve dok je Pelota predsednik.

- Sve dok je situacija takva, neću kročiti u Trigoriju. Svaki put kada dovedem sina Kristijana na trening, ostanem ispred kapije. Ponekad sedim u kolima i ​​plače mi se kada pomislim da posle svega ne mogu ni nogom da zakoračim tamo- priznao je Toti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading