Slaviša Kokeza ušao u proceduru za davanje krvne plazme!

Autor:

Sport

16.04.2020

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza, nakon što je pobedio koronavirus, posetio je Institut za transfuziju krvi kako bi kao potencijalni davalac krvne plazme saznao kakve su neophodne procedure i dobio sve neophodne informacije.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

On će narednih dana ući u  program i nada se, kada uradi sve analize, da će moći da bude davaoc i pomogne drugima.

- Ni jedan čovek ne treba da postavlja dilemu da li bi to uradio ili ne. Ja sam to i rekao čim sam izašao iz bolnice u jednoj tv emisiji. Ne za mene nego za bilo koga ko je u situaciji da da krvnu plazmu i da na taj način ako može da se spasi bar jedan život - rekao je Slaviša Kokeza za RTS. 

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić i Slaviša Kokeza

Zajedno sa njim Institut je posetio i potpredsednik Marko Pantelić, koji je takođe pobedio Covid-19.

- Znali smo čim smo bili bolesni da ćemo sigurno čim budemo ozdravili da se priključimo ovoj akciji. Želimo prvensveno da kao oni koji vode Fudbalski savez da budemo društveno odgovorni i kao ljudi da pomognemo drugim ljudima koji su u problemima. Svaka plazma od jednog koji je ozdravio leči još jednog - izjavio je Marko Pantelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading