Iskreni Luka Milivojević: O najboljim saigračima tokom karijere, omiljenom stadionu na Ostrvu, derbijima u Grčkoj i Srbiji!

Autor:

Sport

15.04.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god je igrao Luka Milivojević je bio jedan od ljubimaca navijača. Tako je bilo u Crvenoj zvezdi, zatim u Olimpijakosu gde je nagovestio da je igrač za top nivo takmičenja, tako je i danas u Kristal Palasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Reprezentativac Srbije je nedavno proslavio 29. rođendan, a navijači kluba iz Londona su imali prilike da putem zvaničnog sajta postave pitanje iskusnom vezisti.

Govorio je o svemu, najviše o atmosferi u grčkom i beogradskom derbiju...

- Atmosfera u Grčkoj je za mnoge nepojmljiva. Tamo se suočavate sa atmosferom koja prevazilazi sportska pravila. Navijači su fanatični, velika mržnja vlada među njima. U Beogradu je moguće da navijači oba tima budu na stadionu. U Grčkoj to nije moguće. Ne bi mogla da se kontroliše situacija - rekao je Luka Milivojević.

Odabrao je trojicu omiljenih saigrača iz bivših klubova.

- Moram da izdvojim trojicu. To su Kori Domingez, zatim Argentinac Suarez i iz Crvene zvezde Brazilac Evandro - istakao je iskusni vezista.

RepublikaFoto: Starsport
Evandro u dresu Crvene zvezde

Već tri godine Luka Milivojević igra u Engleskoj. Upoznao je sve stadione širom Ostrva.

- Zaista volim Stamford Bridž. To je veliki stadion, gde su tribine blizu igrališta. Volim da igram tamo. Takođe, izdvajam Gudison, Old Traford i Enfild. Ako bih morao da izaberem jedan dvoumio bih se između Old Traforda i Stamforda - iskren je 29-godišnjak rodom iz Kragujevca. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Stamford Bridž"

Govorio je Luka Milivojević na koji način se Srbija bori protiv virusa korona.

- U Srbiji su stvari teže, jer je od pet popodne do pet ujutru nema kretanja. Vlada na taj način pokušava da reši problem. Svima nam je u ovim trenucima teško. Neobično je deci objasniti da moraju da budu stalno kod kuće. Stalno im objašnjavam da postoji virus i da ne bi trebalo da izlazimo napolje - zaključio je kapiten Kristal Palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading