Podrhtava plavi deo Mančestera: Serhio Aguero napušta Siti i vraća se kući!

Autor:

Sport

15.04.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Aguero bi ovog leta mogao da napusti Mančester siti. Naime, ima ugovor još godinu dana, ali veruje se da je blizu odluke da zatraži transfer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Aguero

Naime, u njegovom Independienteu su mu spremili "desetku", a na klupi je njegov prijatelj i bivši saigrač Lukas Pusineri.

Kun, izvesno je, ne želi da produži ugovor sa Sitijem, on je već najavio da želi da se vrati u Argentinu, ali bi mogao to da učini godinu dana ranije.


Teško da "građani" mogu da računaju na neko veliko obeštećenje, možda na opciju za nekog talentovanog klinca, i jasno sačuvaće poslednju godinu velike Aguerove plate.

Plaćanje klauzule za Lautara je logična opcija, ali je Barselona spremna na isto, a Argentinac želi da igra sa Mesijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lautaro Martinez

Totenhem neće prodavati Kejna engleskim klubovima. Ostaje Žesus koga želi Juve, ali ga Gvardiola neće menjati za Daglasa Koštu niti namerava da ga proda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Agueo i Gabrijel Žesus

Moguće je da će klub posegnuti za nekim od mlađih igrača, Sontje Hansen iz Ajaksa je jedan od njih, ali je premlad da zaigra u PL.

Pominje se i Obamejang, ali biće teško naći napadača jer ni ostali klubovi neće kupovati, ali ni prodavati svoje fudbalere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjer-Emerik Obamejang

Jasno, odluka oko Kuna nije sigurna, ali Južnoamerikanci su, setimo se Teveza, tvrdoglavi kada je u pitanju odluka da se vrate kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading