Prava bomba: Rajković na meti španskog velikana?

Autor:

Sport

14.04.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za naredni korak u karijeri fantastičnog srpskog golmana

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rajković

Predrag Rajković je želja Sevilje, preneli su lokalni mediji u Andaluziji!

Prema njihovim saznanjima sportski direktor Monći, inače i bivši golman, izuzetno ceni sposobnosti srpskog golmana i postoji mogućnost da se na leto preseli na Ramon Sančez Pisuan.


Rajković iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri na golu francuskog Remsa, a L'Ekip ga je proglasio za najboljeg golmana Lige 1 sa najvećim procentom odbrana od 79,1%.

Lokalni mediji u Andaluziji podsećaju da je Rajković stigao u Rems za samo pet miliona evra, ali i dodaju da je njegova tržišna vrednost sada znatno veća, te da nije poznato koliko bi Sevilja sada morala da izdvoji da ga dovede.

Rajković ima tek 23 godine, jasno je da je pred njim tek najvažniji deo karijere, a potencijalni transfer u Sevilju bio bi zaista ogroman iskorak.

Za našu reprezentaciju, svakako je ovo dobra vest, baš kao što je rekao i naš prvi golman Marko Dmitrović, da je konkurencija zdrava i izuzetno važna i da je od ogromnog značaja što Srbija ima dva golmana u najjačim ligama petice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading