Nudite i milijardu, ali on nema cenu: Totenhem odbio Junajted i poslao poruku celoj ligi!

Autor:

Sport

12.04.2020

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Totenhema nema nameru da proda Harija Kejna Mančester Junajtedu, potvrđeno je za Skaj Sports u klubu iz Londona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Engleski mediji su u nedelju prenelio da bi kapiten engleske reprezentacije na kraju sezone mogao da se preseli na Old Traford za rekordnih 200 miliona funti, međutim, brzo je stigao demant, uz napomenu da Kejn ne može u Junajted ili u bilo koji drugi klub Premijer lige.

Mediji sa Osrtva su sugerisali da je predsednik Totenhema Daniel Levi spreman da odobri Kejnov odlazak u Mančester za 200 miliona funti zbog finansijskih poteškoća izazvanih pandemijom koronavirusa.

Izgradnja stadiona Spurse je koštala oko milijardu funti, a pandemija bi mogla da ima ozbiljne finansijske posledice na sve klubove Premijer lige.

Ipak, i pored svih problema, iz kluba je Skaj Sportsu rečeno da Kejn ni po koju cenu ne može da pojača neki od klubova iz Engleske.

Dvadesetšestogodišnji napadač nedavno je pričao da je spreman da ode iz kluba ukoliko ekipa ne bude napredovala i bila konkurentna u borbi za trofeje.

Englez ima ugovor do leta 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading