Ispovest isfrustriranog Pola Pogbe!

Autor:

Sport

12.04.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da će se vratiti na teren jači, posle povrede zbog koje je pauzirao najveći deo sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Pogba je podvrgnut operaciji stopala i nije igrao od 26. decembra. On se dobro oporavlja i trebalo bi da se priključi saigračima kada se nastave treninzi koji su, kao i sezona, prekinuti zbog pandemije korona virusa.

- Već treniram sa loptom. Bio sam frustriran dugo vremena. Sada sam skoro gotov i samo mislim o povratku na teren i treninzima sa ekipom. Nikada mi se ovako nešto nije dogodilo u karijeri, ali uvek sve prihvatam na dobar način. To me čini gladnijim da se vratim na teren i dobro igram, ali i to mi pokazuje koliko volim fudbal- rekao je Pogba.

On je ove sezone igrao u samo osam utakmica.


- Ne znam koliko ljudi zaista znaju šta se dogodilo. Povredio sam stopalo tokom utakmice sa Sautemptonom. To je bilo u ranoj fazi sezone i vukao sam tu povredu dugo, trenirao sam i pokušao da igram tako. Posle toga sam saznao da je došlo do preloma. Nosio sam gips i išlo je dobro, suviše dobro. Kost je postala veća i kada sam se ponovo vratio na teren, igrao sam dve utakmice protiv Votforda i Njukasla i ponovo sam nešto osetio. Zbog toga sam morao na operaciju. Sada ne osećam nelagodu i nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren- naveo je Pogba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading