Ispovest "pravog" Ronalda: Barselona me nije cenila, u Interu sam se osećao kao zvezda!

Autor:

Sport

11.04.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis Nazario da Lima Ronaldo ispričao je zbog čega je napustio Barselonu, prvi veliki klub čiji je dres nosio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Pravi" Ronaldo

Popularni "Fenomeno" je obeležio epohu svetskog fudbala, a putešestvije na najvećoj sceni je počeo prelaskom iz PSV-a u Barselonu 1996. godine.

Na Kamp Nou je fantastično igrao dve sezone, a kako je sam otkrio 22 godine kasnije, Katalonci ga nisu dovoljno cenili.

- U Barseloni me tada nisu dovoljno cenili. Nakon odlične sezone nudili su mi novi ugovor koji je bio zaista nedovoljan - otkrio je "Zuba".

U Barseloni je u 49 odigranih utakmica postigao čak 47 golova. Usledio je prelazak u Inter, gde je upisao 98 nastupa i bio strelac 59 puta.

- Stigla je ponuda Intera i odlučio sam je prihvatiti. U Milanu su pokazali koliko me cene jer su mi dali sve što sam želeo - ispričao je "pravi" Ronaldo.

Kasnije je imao dve teške povrede kolena koje su mu gotovo uništile karijeru, iako je uspeo da osvoji titulu šampiona sveta sa Brazilom 2002. godine.

Iste godine prešao je u Real Madrid, a nakon pet sezona i u Milan, ali tada više ništa nije bilo kao što je deset godina ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading