Na večitu dilemu Mesi ili Ronaldo, Tadić ima logično objašnjenje

Autor:

Sport

10.04.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Tadić, fudbaler Ajaksa i reprezentativac Srbije, rekao je svoje mišljenje o večitoj debati "Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo?".

Dušan Tadić

Tadić se uključio u Instagram lajv komentatora RTS-a Aleksandra Stojanovića u kojem je pričao o mnogim stvarima.

Na pitanje Mesi ili Ronaldo rekao je:

 - Mesi je najbolji fudbaler, ali bih izabrao Ronalda u moj tim ako moram da pobedim.

Tadić je otkrio da su mu idoli u mladosti bili Zinedin Zidan i Kobi Brajant, i da mu je u starom telefonu pisalo "KobeZizu".

Reprezentativac Srbije ističe da mu je utakmica protiv Reala u Madridu u nokaut fazi Lige šampiona 2019. najbolja u karijeri.

 - Real Madrid je Real Madrid. Bila je stvarno velika želja da se dokažem i meni i mojoj ekipi. Odigramo mi dosta dobrih utakmica, ali svaka ima različitu težinu. A šta god uradiš protiv Reala u Madridu važi se deset puta više. To je normalno - kazao je Tadić.

Tadić je imao sjajnu finansijsku ponudu od Kineza, ali je odbio jer voli takmičarski fudbal.

 - Počeo sam da igram fudbal iz ljubavi i dalje osećam tu strast. Da se ne lažemo svi mi imamo dobre mogućnosti, zadovoljan sam što se toga tičem. Mislim da se sreća ne može kupiti.

Srpski fudbaler podsetio se i poruke koju mu je ostavio Novak Đoković posle utakmice protiv Reala.

 - On je primer za sve sportiste. Svakako ponos naše zemlje. Najbolji sportista ikada kod nas. Kako vodi računa o životu, kako igra, glupo je pričati i komentarisati. Treba svakom sportisti da bude primer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading