Ispovest Tariba Vesta: Ispali smo zbog pojedinih saigrača, dovodili su žene noć pred utakmicu u sobe!

Autor:

Sport

10.04.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji nigerijski fudbaler Taribo Vest prisetio se Svetskog prvenstva 1998. godine, na kojem je njegova selekcija stigla do osmine finala.

RepublikaFoto: Starsport
Taribo Vest u dresu Partizana

"Orlovi" su dotle došli preko grupe D, u kojoj su još bili Španija, Paragvaj i Bugarska, a u nokat fazi bili poraženi su ubedljivo od Danske sa 4:1 u Parizu.

Kaže da ih je eliminacije koštala neozbiljnost pojedinih igrača.

- Čitao sam vesti o igračima koji obilaze noćne klubove i voze limuzine tokom Svetskog prvenstva. O tome ne znam ništa. Ali ono što znam je da su neki igrači u naš kamp dovodili žene, to sam video. To su bile Afrikanke koje su došle da gledaju turnir i koje su volele našu ekipu zbog načina na koji smo igrali u grupnoj fazi. Tim igračima nije bilo teško da ih odvedu u svoju sobu - rekao je bivši fudbaler Partizana.

On ističe da je to glavni razlog ispadanja sa turnira, kao i da je bio jako ljut na pojedine saigrače.

- Zbog toga protiv Danske nisu imali snage. Bili su umorni jer su veče pre meča bili sa tim ženama. Vikao sam na njih, bio sam jako ljut. Sve su to uradili jer su mislili da ćemo lako pobediti Dansku - dodao je Taribo Vest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading