Sergej Milinković Savić pojeftinio za cenu Matića i Vlahovića!

Autor:

Sport

10.04.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa i prekid skoro svih šampionata uticao je i na cene fudbalera. Ova sudbina nije mimoišla ni srpske fudbalere tako da je prema poslednjem preseku specijalizovanog portala transfermarkt.com samo 13 igrača sa ovih prostora skuplje od 10 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Najskuplji fudbaler Srbije i dalje je veznjak Lacija Sergej Milinković Savić sa cenom od 64 miliona evra, što je pad od 16 miliona evra u odnosu na prethodni presek. Duplo manje vrede Filip Kostić iz Ajntrahta i Luka Jović iz Real Madrida (obojica ranije procenjeni na 40 miliona).

U top 10 su još Nikola Milenković (Fiorentina, 24), Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Milivojević (Kristal Palas) i Nemanja Maksimović (Hetafe), koji vrede po 20 miliona, odnosno Nemanja Matić (Mančester Junajted) i Dušan Vlahović (Fiorentina) sa cenom od 16 miliona evra.

Skuplji od 10 miliona evra samo su još Marko Grujić (Liverpul, 14.5), Nikola Maksimović (Napoli, 13.5) i Matija Nastasić (Šalke, 13). Slede Marko Dmitrović (Eibar, 9.5), Adem Ljajić (Bešiktaš, 9), Strahinja Pavlović (Monako, 7.2)...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading