Još jedan omaž velikanu srpskog fudbala!

Autor:

Sport

10.04.2020

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici banatskog mesta pokrenuli akciju da ulicu ili trg nazovu po proslavljenom stručnjaku Radomiru Antiću, koji je preminuo početkom nedelje.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Radomir Antić, veliki srpski trener, preminuo je u ponedeljak u Madridu, ali sećanje na njega i njegove uspehe će živeti.

Nakon što je gradska uprava Užica pokrenula inicijativu da stadion u tom gradu ponese ime Radomira Antića, isto su učinili i meštani Žitišta, u okolini Zrenjanina, gde se bivši selektor Srbije rodio 1948. godine.

Antić je već proglašen za počasnog građanina tog mesta, a sada žele da mu se oduže tako što će trg ili ulicu nazvati njegovim imenom.

- U Žitištu je sa svojom porodicom živeo do šeste godine kada se preselio u Užice. Poslednji put zvanično je posetio rodno Žitište 2010. godine kada su ga dočekali predstavnici opštine Žitište, mesne zajednice, sportskog saveza i osnovne škole "Sveti Sava" kao i njegovi prijatelji. Mislimo da je sada prilika da mu se odužimo tako što ćemo pokrenuti inicijativu i tako ispoštovati velikana kao što je Radomir Antić - čoveka koji je bio priznat i poznat u celom svetu- stoji na portalu zitisteonline.com

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading