Problem za UEFA: Neki gradovi razmatraju odustajanje od organizacije EP!

Autor:

Sport

09.04.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska federacija će 30. aprila objaviti listu domaćina Evropskog prvenstva 2021, koja bi do tada mogla da se promeni zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Naime, postoji mogućnost da neki od 12 gradova odustane od organizacije.

Za sada ostaje da će se utakmice prvenstva Evrope igrati u Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Budimpešti, Bukureštu, Kopenhagenu, Dablinu, Glazgovu, Londonu, Minhenu, Rimu i Sankt Peterburgu.

Aleksej Sorokin predsednik Organizacionog odbora za utakmice koje će biti igrane u Sankt Peterburgu kaže da će do 30. aprila sve biti poznato.

- Sve će biti jasno 30. aprila, kada ćemo saznati koji će gradovi ostati domaćini, a koji će odustati. Sa svima smo u kontaktu. Imaju vremena da razmisle do kraja meseca. Ako neko odustane, nemamo mnogo opcija. Ili ćemo pronaći novi grad ili ćemo rasporediti utakmice po drugim gradovima. Druga opcija iziskuje manje posla - rekao je Sorokin.

Evropsko prvenstvo na programu je od 11. juna do 11. jula 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading