(VIDEO) Pala mu klapna: RUSKI KOMENTATOR PREKINUO PRENOS ZBOG SUDIJSKE GREŠKE!

Sport

11.10.2017

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski novinari i komentatori trebalo bi da budu objektivni i neutralni tokom prenosa fudbalskih i ostalih događaja, ali jedan komentator u Rusiji nije mogao da zadrži smirenost nakon što je sudija oštetio njegov omiljeni tim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sudije nas često dovode do ludila zbog grešaka na račun našeg omiljenog tima

Prenoseći utakmicu FK Torpedo - FK Tekstil (1:1) novinar Vladimir Nikoljski rešio je da čitavo drugo poluvreme demonstrativno ostavi gledaoce bez komentara zbog sudijske greške.

Nikoljski je osvedočeni navijač Torpeda, a nakon što je jedan fudbaler ovog kluba oboren u kaznenom prostoru, sudija je odlučio da umesto penala dosudi slobodan udarac, iako je bilo prilično jasno da se prekršaj dogodio unutar 16 metara.

Nikoljski je izjavio da je takvo ponašanje arbitra "sramota za ruski fudbal", ustao je i poslednje što je kazao u mikrofon bilo je:

"Gledajte fudbal bez komentatora!"

On se nakon susreta izvinio auditorijumu zbog ovakvog gesta, ističući da je trebalo da zadrži pribranost uprkos flagrantnoj sudijskoj pogrešci.

- Postanem emotivan kada vidim da je moj omiljeni tim oštećen - kazao je ovaj TV komentator.

Nećemo mu zameriti, verovatno bi većina nas odreagovala na sličan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading