(VIDEO) Preskočen Rtanj: "PARNI VALJAK" NA GURKU PROTIV SRPSKOLIGAŠA

Sport

11.10.2017

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Rtanj na gostovanju u okviru 1/16-finala Kupa Srbije rezultatom 3:0, iako rezultat ne govori da su crno-beli nešto teže izašli na kraj sa timom iz srpske lige.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Suma ponovo nije imao zapaženu rolu u redovima Partizana

Dugo su domaćini odolevali šampionu Srbije, da bi tek u 35. minutu Tavamba iskoristio pad koncentracije u redovima Rtnja. 

Neposredno pre pogotka Tavambe u stopostotnoj prilici je bio Jevtović, ali je sjajno odbranio Vladimir Milošević. Ipak, u 35. minutu Kamerunac je nadvisio svoje čuvare i iskoristio centaršut Nemanje G. Miletića sa levog boka.

Važno je istaći da je Rtanj čak u prvom delu igre preko Đokovića jednom pogodio i okvir gola, a isti fudbaler je nekoliko puta "lomio" defanzivce crno-belih u i oko kaznenog prostora.

Ipak nešto kasnije Đokovića pogađa lopta u ruku u 70. minutu kada je dosuđen jedanaesterac za Partizan, a Jevtović zapečatio sudbinu Rtnja. 

U 86. minutu Ognjen Ožegović je zapečatio sudbinu borbene ekipe Rtnja, koja nije mogla više protiv šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading