Liverpul je prvi, ali se Mane zalaže za poništenje sezone u Premijer ligi!

Autor:

Sport

08.04.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je ubedljivo prvi na tabeli Premijer lige, ali jedan od najboljih igrača Redsa, Sadio Mane, nema ništa protiv da se sezona poništi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane

Klub sa Enfilda ima čak 25 bodova više od Mančester sitija, aktuelnog šampiona, i na putu je da osvoji dugo čekanu titulu.

Čak tri decenije traje patnja navijača "crvenih", ali to Maneu nije bitno.

- Volim svoj posao, fudbal i želim da pobedim na terenu. Hoću do trofeja da dođem pobedama na terenu, a ne ovako. Razumeću ako ne dobijemo titulu - rekao je Mane.

Mane je dodatno pojasnio da fudbal nije najbitniji u doba pandemije koronavirusa.

'- Morate da shvatite da je moj san osvojiti Premijer ligu, ali puno ljudi je umrlo i puno njih je izgubilo svoje najdraže. Fudbal ne sme da bude primaran. Voleo bih do titule ove godine, ali ako se to ne dogodi, prihvatiću to. Možda je najpoštenije da se prvenstvo poništi. Nadam se da ćemo iduće godine postati prvaci - završio je izlaganje Mane na verovatno veliko razočaranja navijača svog kluba.

Za sada nije poznato kada će se sezona u Premijer ligi nastaviti, pošto je preporuka UEFA da sve lige moraju da se završe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading