Umalo izbegnuta tragedija: Legendarni fudbaler Liverpula doživeo tešku saobraćajnu nesreću!

Autor:

Sport

08.04.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Liverpula i reprezentacije Norveške, Jon Arne Rise, doživeo je saobraćajnu nesreću ove srede, a sa njim je u kolima bila i ćerka

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tekst potpisa

Nekadašnji vezista šestostrukog šampiona Evrope doživeo je saobraćajku u rodnoj Norveškoj oko dva sata posle ponoći kada je vraćajući se kući sleteo sa puta. Sa njim je u kolima bila i 19-godišnja ćerka Ariana.

Rise je 2005. godine postao jedan od heroja Liverpula kada je ekipa Rafe Beniteza osvojila titulu Lige šampiona nakon dramatičnog finala sa Milanom (3:3, pobeda posle penala), a učestvovao je i sa jednom asistencijom u tom meču.

Pored Arijane, Rise ima još troje dece, Emu, Patrika i Kolina. Arijana je najstarija dok je mali Kolin rođen prošlog septembra.

Kako su javili mediji u Norveškoj, oboje su u svesnom stanju prevezeni u bolnicu gde su pregledani i nakon što je konstantovano da nemaju povreda, pušteni su na kućno lečenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you finally reach the top of the mountain after an hour run ? #workit #gingertanning

Објава коју дели John Arne Riise (@jariiseofficial) дана 29. Мај 2019. у 8:57 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading