(FOTO) Dok Đetinja tiho šumi: Radomir Antić je iz Užica otišao u "svet", a kao da nikada nije odlazio...

Autor:

Sport

08.04.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od juče u podne Užičani se opraštaju od svog Radomira Antića, njihovog Ante, koji je pre dva dana u jednoj madridskoj bolnici podlegao teškoj bolesti.

RepublikaFoto: ST/Todor Petković
Mural na Gradskom trgu u Užicu

Kolika je legenda bio Radomir Antić, svedoči i činjenica da je i za života dobio mural u Užicu, koji će sada nakon njegove iznendne smrti svedočiti jednoj fudbalskoj legendi i kome će ovaj grad zauvek biti zahvalan.

Sa potpisom Grobarskog treš romantizma oslikan je portert Radomira Antića, fudbalske legende koja je u slavu krenula iz FK Slobode.

Foto: ST/Todor Petković

Užice je odlučilo da mu pruži posebnu počast. Iako nisu mogli da se oproste od legende kako dolikuje, ipak su pokazali koliko je Radomir Antić bio omiljen, tako što su gromogasno aplaudirali sa svojih terasa.

Na zahtev mnogobrojnih građana pokrenut je inicijativa da se Gradski stadion Užice ponese ime po  Radomiru Antiću, što je naišlo na veliko odobrenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading