Turci zbog jedne odluke "razapeli" Ljajića: On je sebičan i pohlepan!

Autor:

Sport

08.04.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Adem Ljajić i njegov saigrač Mohamed Elneni poručili upravi Bešiktaša da ne žele da razgovaraju o smanjenju zarada dok ne dobiju zaostale plate, a onda su se našli na žestokom udaru tamošnjih novinara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Klub iz Istanbula zatražio je od igrača da pristanu na smanjenje zarada, međutim Ljajić i defanzivni vezista Mohamed Elneni poručili su da im se najpre isplati ono što im se duguje za prethodna četiri meseca, pa će tek onda biti spremni da razgovaraju o smanjenju plate.

Kad je ova informacija dospela u javnost, turski novinari su jedva dočekali da razapnu dvojicu fudbalera, optužujući ih da su sebični i pohlepni. U Turskoj je fudbal zbog korone zaustavljen, pa samim tim nema prihoda od ulaznica ni od TV prava. Takođe, neki sponzori u ovom periodu isplaćuju manje novca jer je i njih pogodila kriza i klub je morao da reaguje kako bi što bezbolnije prevazišao težak period.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić zarađuje godišnje 2,2 miliona evra, a više od njega ima samo hrvatski štoper Domagoj Vida sa platom od tri miliona evra neto. Holanđanin Deremi Lens ima isto koliko i Ljajić, a platu od dva i više miliona imaju i Elneni (dva) i Burak Jilmaz (2,1 milion evra).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading