(FOTO) "Radomir, te quiero!"

Autor:

Sport

07.04.2020

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sportski mediji u Madridu gde je vodio Real i Atletiko, ali i u Kataloniji gde je trenirao Barselonu, posvetili su mu ovog jutra naslovne strane smrti srpskog stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

Prednjači Marka, najtiražnija i najuticajnija novina, koja se od srpskog trenera oprostila porukom: Radomire, volimo te!

Novinar ovog lista Hoze Luis Urtado oprostio se lično od Antića dirljivim komentarom.

- Postoje ljudi koji su rođeni u Žitištu, malenoj zabiti u Srbiji, a bliski su nam kao da su iz Aranhuesa. To je slučaj Radomira Antića. U svim svojim kancelarijama, jedina profesija mu je bila fudbal. Bio je igrač, trener, selektor i komentator. Jedino nije bio predsednik. Zato što to nije ni želeo - napisao je poznati madridski novinar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LaPortada Radomir, te quiero ❤

A post shared by MARCA (@marca) on Apr 6, 2020 at 2:26pm PDT

- Obukao je trenerku i u njoj stigao do najvećih visina. Jedini je čovek u istoriji koji je određivao sastave Reala, Barselone i Atletika. Sveto trojstvo. Radio je sa maršalima zavera, predsednicima Mendozom, Hilom i Gasparom. Bio je to put prepun zamki kao rtani front u Vijetnamu, ali ih je on prolazio kao kapetan mirnoće i general fudbala - potencira Urtado.

Mundo Deportivo na svojoj naslovnoj strani konstatuje da je Radomir Antić bio velikan.

As je gornji deo naslovnice posvetio Radomiru Antiću, kako kažu "treneru za sve".

Katalonski Sport je samo konstatovao da je otišao nekadašnji trener Barselone, Reala i Atletika,.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading