Ovo niko nije očekivao: Mauro Ikardi na pragu povratka u "grad mode", ali...

Autor:

Sport

05.04.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauro Ikardi kao da se trudi da postane najomrženija ličnost u Italiji. No, ovaj put ne polazi priča od njega, ali zavisiće mnogo od njeovog odgovora. Kako je u nedelju vest plasirao Korijere delo sport, Milan mašta o Mauru Ikardiju i na San Siru smatraju da bi Argentinac mogao da bude taj lider koji im nedostaje.

Mauro Ikardi sa porodicom

Zlatan Ibrahimović će definitivno napustiti Milan na kraju sezone, klub će sigurno tražiti novog napadača, a Korijere piše da je Ikardi lider koga žele u timu.

Šansa da se tako nešto desi raste ukoliko Lučano Spaleti bude novi trener, što je i dalje opcija. Svi znamo da je Ragnik prva meta, ali nije isključeno da on zauzme poziciju direktora, što i dalje obavlja u Lajpcigu. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šveđanin uskoro bivši na San Siru

Kao što je poznato, Ikardi je svoj najbolji period u Interu imao baš kada je na klupi bio Spaleti.

U svojoj najboljoj sezoni 2017/18, Ikardi je postigao 29 golova u Seriji A i vratio Inter u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lučano Spaleti

Problem za "rosonere" je što Inter neće jeftino pustiti bivšeg kapitena, ukoliko ga PSŽ ne otkupi za 70 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

U Parizu sigurno neće da razmotre da ga zadrže, ali bi mogli da ga otkupe i preprodaju. Ipak, u tom slučaju, ukoliko Ikardi pređe u italijanski klub, po još jednoj klauzuli, PSŽ mora da plati Interu još dodatnih 15 miliona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi u dresu Pari Sen Žermena

Da li Milan ima 85 da ga otkupi u tom slučaju? Teško.

Ipak, ako ga PSŽ ne otkupi i vrati ga, za Ikardija gotovo niko neće platiti toliki novac.

31 utakmica - 20 pogodaka u dresu "svetaca"

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim mesecima, a ne treba zaboraviti da se Ikardi povezivao i sa Napolijem i sa Juventusom, te kako god da se okrene, njegov povratak u Italijiu bi mogao da odjekne...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading