Poruka Marka Grujića iz Berlina: Stanje u gradu se popravlja, spremni smo za treninge!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

05.04.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član berlinske Herte Marko Grujić, istakao je da se život u Nemačkoj vraća u normalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

- Koliko vidim kad izađem do prodavnice ili na trčanje, berlinske ulice su sada pune ljudi. Nema tenzije, niko ne nosi masku, život se polako vraća u normalu. Bar je tako ovde, za druge delove Nemačke ne znam pouzdano. Pričam o onom što vidim - ističe fudbaler bundesligaša.

Nastavak Bundeslige i dalje je pod velikim znakom pitanja...

- Odradili smo taj karantin, a od ponedeljka počeli da radimo po posebnim programima koje je dobio svaki igrač. I možemo da trčimo napolju bez problema. Izlazak se vidim preporučuje svima ovde. Od ponedeljka ćemo da počnemo da radimo u malim grupama na terenu. Najviše desetak igrača uz po jednog trenera. A od 13. aprila bi trebalo da treniramo svi zajedno, kao uvek - rekao je vezista.

- Čuo sam razna scenarija, te početak je moguć u maju, te bez gledalaca, još ranije da je moguće i da se prekine takmičenje i od jeseni igra sa više klubova. Mada kad sam video da su Belgijanci prekinuli prvenstvo i proglasili šampiona, sve izgleda moguće i ovde. Ja bih voleo, ko i mnogi, da se nastave prvenstva- zaključio je Marko Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading