Tumba o Srbima iz Benfike: Živković ne može u reprezentaciju jer ne igra za klub, Fejsina pozajmica je dobar potez!

Autor:

Sport

04.04.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da je veliki problem za Andriju Živkovića, ai i nacionalni tim to što ne igra za Benfiku, jer za igrača nije dovoljno samo da trenira.

RepublikaFoto: E-STOCK
Ljubiša Tumbaković

Tumbaković je neko ko je dobro bio upoznat sa potencijalom mladog fudbalera još iz njegovih najranijih igračkih dana.

- Vrlo dobro ga poznajem, još od malih nogu. Veoma je dobar igrač, ima sjajan talenat. Na početku je igrao u Benfiki, ali ga prošle sezone nisu mnogo koristili. Ako ne igra, ne može da bude pozvan u reprezentaciju. To je veliki problem. Dugo nisam razgovarao sa njim. On samo trenira, a to nije isto što i igrati. Sa igračem njegovog talenta je najbolje da igra. Ako ne igra, to je veliki problem za fudbalera -poručio je selektor "orlova" za uglednu A Bolu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

"A Bola" piše da je Benfika ponudila mogućnost Živkoviću da ode u januaru, nudeći mu polovinu iznosa koji treba da dobije za godinu dana.

Srpski krilni igrač odbio je bruto ponudu od 3.500.000 evra, iako je znao da neće imati šansu da igra

Sa druge strane, Ljubomir Fejsa je otišao na pozajmicu u Alaves i bio starter na svih pet prolećnih utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Fejsa

- Dobar je igrač. Bilo je dobro što se vratio na teren. Sve njegove mečeve smo gledali i analizirali. Moj zamenik i tehnički sekretar su u kontaktu sa njim. Svi oni koji igraju u velikim ligama imaju šansu da budu pozvani u nacionalni tim - jasan je 67-godišnji stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading