Brazilci otkrili: Nejmar izdvojio 750.000 funti za borbu protiv Covid-19

Autor:

Sport

03.04.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medije je procurila informacija kako je Brazilac Nejmar pre nekoliko dana donirao UNICEF-u 750.000 funti zbog borbe protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Twitter PSG_Officiel
Nejmar

Nejmar je želeo da ostane anoniman u celoj ovoj priči, ali brazilski mediji su ipak objavili kako je on donator novca.

Deo pomenutog novca ići će za UNICEF a deo za fond solidarnosti koji je osnovan u Brazilu od strane novinara Lusiana Huka.

Nije ovo prvi slučaj u svetu fudbala i sporta da igrači doniraju novac u jeku borbe protiv ove opake bolesti. Ranije su to činili Mesi, Ronaldo, Novak Đoković, Rodžer Federer, Luis Hamilton i mnogi drugi.

Nejmarova priča je specifična po tome što nije želeo da mu se otkrije ime kada je u pitanju ova donacija, ali na kraju je to ipak procurilo u javnost.

Inače, on trenutno boravi u rodnom Brazilu jer je u svetu pauza zbog koronavirusa. Kao ni u drugim ligama, tako se ni za francusko prvenstvo ne zna kada će i da li će uopšte biti nastavljeno. Ukoliko se ova sezona iapk privede kraju, PSŽ čekaju i obaveze u Ligi šampiona jer je ovaj tim prošao u četvrtfinale preko Borusije Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading