Istina o smanjenju plata u Barseloni: Za šta se zalagao Mesi?

Autor:

Sport

03.04.2020

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo bura u španskoj javnosti donela je informacija da se desio sukob Uprave i igrača Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Barselone

Naime, u Barsi su svesni da je finansijska situacija takva da igrači moraju da pomognu klubu, a oni su pristali na rezove od čak 70 posto.

Navodi se da sve nije išlo baš lako u pregovorima dve strane, a kao jedan od pobunjenika navodno se isticao Lionel Mesi. Ipak, predsednik Barselone Žosep Bartomeu je to demantovao.

 - Mesi je od prvog dana rekao da se to mora desiti. Taj predlog je došao od kapitena i njegovog zamenika. To je gest koji dokazuje privrženost klubu - kazao je Bartomeu.

Istakao je da svi zaposleni u klubu nisu znali za ovaj dogovor i da misli da su zbog toga se pojavile razne informacije.

 - Dosta puta smo pomagali i na našu incijativu. Ne možemo prestati da se čudimo ljudima iz kluba koji su nas stavili u centar pažnje i vršili pritisak da učinimo ono što smo hteli da uradimo od prvog trenutka. Za dogovor je trebalo više dana jer smo tražili najbolji način kako da pomognemo klubu i radnicima. Imaćemo 70% manje plate tokom ove krize, ali ćemo dati i novac kako bi zaposleni imali iste plate dok sve ovo traje - ranije je kazao Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading