Proradila sujeta:"Ronaldo nije hteo da mi da dres jer sam mu jedini odbranio penal"

Autor:

Sport

03.04.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza prekaljenog italijanskog golmana Stefana Sorentina (41) velika je golmanska karijera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

U Seriji A skupio je 363 nastupa, bio u Laciju, Juventusu, Torinu, malo u Španiji i Grčkoj pa u smiraj karijere dobro je branio u Kijevu.

Ima pregršt anegdota i dogodovština sa utakmica iz elitnog razreda italijanskog fudbala, a jednu nikako ne može da zaboravi. 

Utakmica je odigrana 21. januara 2019., ali je se Stefano i dalje seća. Sorentino je postao prvi golman koji je obranio penal Ronaldu od njegovog dolaska u Juventus. Uprkos Juventusovoj pobedi 3-0, Portugalac je bio nezadovoljan. U međuvremenu je okačio kopačke o klin, a utakmice sa Ronaldom prisetio se za italijanski Sky Sport. Kako je rekao, Ronaldo mu je obećao dres pre utakmice, ali na kraju ga nije dobio.

- Igrao sam sa Kijevom protiv Juventusa i uoči utakmice dogovorio sam se sa Ronaldom da razmenimo dresove. Suđen im je penal, a ja sam mu ga odbranio. Bio je baš ljut, nikad mu niko pre nije odbranio penal - pričao je Sorentino pa dodao:

- Sreli smo se nakon utakmice u tunelu, pružio mi je ruku i čestitao, ali njegov izraz lica nije bio baš najbolji. I ne, nije mi dao dres - kazao je golman za Sky Sports.

U toj utakmici Juventus je svejedno pobedio Kijevo sa 3-0, a Sorentino je na poklon dobio Dibalin dres umesto Ronaldovog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading